Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Szépirodalom
Szórakoztató irodalom
Gyermek és ifjúsági
Pszichológia
Ismeretterjesztő
Egészség, életmód
Kedvencek
Szépséghibás könyvek
Nyárzáró készletkisöprés
Fülledt akció
Rólunk
PergaPont
PergaMagazin
Újdonságok
Gasztronómia
Egészség, életmód
Gasztronómia
Előző termék
Következő termék
ADJUK MEG A MÓDJÁT!
Készletkisöprés
Nincs raktáron
Borító ár:
6 999
Ft
Online ár:
2 100
Ft
Megtakarítás
4 899 Ft
Az Adjuk meg a módját! A 2020-ban megjelent Főzőskönyv „édestestvére” új receptkönyv, új irodalmi szakácskönyv, amelynek egyaránt helye van a konyhában és a nappaliban.
Részletek
Szerző
:
DRAGOMÁN GYÖRGY
Kiadó
:
Magvető
Oldalszám
:
432
Kötés
:
keménytáblás
Kiadás éve
:
2 022
További adatok
Nincs raktáron
A vásárlás után járó Pergapontok:
21 Ft
Kérdés a termékről
Nyomtat
Ajánlom
Csomagajánlatok
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Idő kell az élmények átéléséhez: ha lassan eszünk, és minden falatnak megadjuk a kiteljesedés lehetőségét, könnyebb kevéssel jóllakni.Főzést tervezgetni szinte jobb, mint főzni, evésre emlékezni szinte jobb, mint enni így kezdődik Dragomán György új könyve, az Adjuk meg a módját! A 2020-ban megjelent Főzőskönyv édestestvére új receptkönyv, új irodalmi szakácskönyv, amelynek egyaránt helye van a konyhában és a nappaliban. Amikor le kellett zárni a Főzőskönyv kéziratát, nagyon bántam, hogy nem fért bele minden, bántam, hogy nem sikerült sehogy sem megírni mondjuk a bárányflekkent, az ájult imámot, a pörköltet, a narancssalátát. Ebben a kötetben végre benne vannak írja a szerző.Az Adjuk meg a módját! kis és nagy evésekről szól, az izgalomról, amit a tervezés és a főzés jelent, a szenvedélyről, ami Dragománt az ételekhez, a konyhához, a kémiai folyamatokhoz, a konyhai eszközökhöz, technikákhoz, alapanyagokhoz fűzi, és legfőképp az örömről, amit az együttlét, a közös étkezés jelent. Családi történeteket, hol vicces, hol szívbe markoló novellákat, irodalmi szemelvényeket és persze jobbnál jobb recepteket olvashatunk, megtudhatjuk, mi közük a druidáknak a padlizsánhoz, az omlettnek a jazzhez, a durumlisztnek a bronzhoz, a burgonyának az obszidiánhoz, mitől marad zamatos a csirkés szendvics, hogy főznek rizottót a szerelmesek, mivel dobjuk fel a vaníliafagylaltot és mivel a krumplipürét, miért érdemes negyedórán át enni egyetlen almát, de még azt is, hogy mi a különbség a maszkatyálás és a macerálás között, mindeközben ráadásul arra is fény derül, ki volt a titokzatos gasztronóm, akinek pályája majd három évtizede az Eötvös Collegium konyhájában indult.
Adatok
ISBN
:
9789631441703
Nyelv
:
Magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Könyvek ebben a témakörben
Árukereső.hu
Szépirodalom
Szórakoztató irodalom
Gyermek és ifjúsági
Pszichológia
Ismeretterjesztő
Egészség, életmód
Kedvencek
Szépséghibás könyvek
Nyárzáró készletkisöprés
Fülledt akció
Rólunk
PergaPont
PergaMagazin
Újdonságok
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom